Mitea Theodor-Andrei, Prim-vicepreședinte CEL România

Implicarea civică și reprezentarea tinerilor în politică înseamnă cheia unei societăți moderne și dezvoltate. Întreaga Uniune Europeană se pune în mișcare, activându-și mecanismele și dezvoltând bazele unei legislații a viitorului. Astăzi, se construiesc pachetele de legi care formează și întăresc valorile noii generații.

Noi, Clubul Elevilor Liberali, în calitate de principala organizație de formare a elevilor liberali, avem datoria să asigurăm României victoria pe plan european! Guvernul trebuie să valorifice activ resursa umană, în special cea a tinerilor, pentru a construi România visurilor fiecăruia – o economie dinamică, bazată pe un stat activ, transparent și eficient, conectat la realitățile societății românești, punând în practică legi concrete și ascultând nevoile antreprenorilor, cât și ale întregii clase de mijloc.

Mie nu mi-a fost niciodată teamă de compromis și în calitate de Prim-Vicepreședinte al CEL, am reprezentat cu demnitate interesele fiecărui elev constănțean la nivel național și m-am implicat activ, sub formă de voluntariat, în promovarea valorilor democratice si pro-europene! Am format o echipă și am demonstrat că leadership-ul eficient, alături de bunele practici ale politicii nu au criterii de vârstă!

Liberalismul a însemnat întotdeauna dezvoltare!
Fii un cetățean activ! Implică-te!

Etichete: